Capítol III. Dades i més dades.

Photo 06-10-14 17.51.46

Capítols anteriors

Dossier actualitzat

El 17 de maig, el BOIB publica una Resolució provisional signada per María de las Mercedes Celeste, que concedeix 6 unitats d’Educació Infantil al col·legi Aladern. La concessió es justifica en les mateixes dades relatives a l’escolarització de la zona que havia al·legat el conseller Bosch vuit mesos abans per denegar-la.

El solar és un polígon de serveis sense consolidar, en mig de sòl rústic, a 10 km de Palma i amb una vaqueria de vedelles Angus com a veïnades més pròximes. Les escoles no complien la ràtio establerta per la LOE. Així i tot, el concert suposa per a Aladern 400.000 euros el curs 2012-2013. El 4 d’abril de 2013, el BOIB publica una Resolució provisional del nou director general de Planificació, Guillem Estarellas –Et sona?– per la qual es renoven amb escreix els concerts amb els col·legis del Parc Bit. Conxa Obrador, la diputada socialista– els acusava de donar dades falses…

Dades falses? Intolerable!

­–De 131 alumnes matriculats en Educació Infantil, només 24 vivien a la zona. I a més, després va caure el conseller i varen posar na Camps… que no tan sols va prorrogar, sinó que va accelerar el procés que havia començat Rafel Bosch.

Carai amb el secretari i la consellera. I el tercer? Isern, … el dels cabells.

Isern és qui signa el 23 d’abril, concedint 6 unitats a Primària a Aladern, però també dues de 2n de Primària a cada un dels altres dos centres. Es justificaven en la «continuació dels alumnes a l’etapa».

Segur que també es podria haver recorregut, Curtis. Crec que la LOE és molt clara en això. Hi ha innombrables sentències d’altres comunitats que han recorregut: Galícia, Andalusia, Astúries, … A pesar de tota la jurisprudència acumulada, 56 centres educatius que segreguen l’alumnat per sexe continuaran rebent fons públics el curs 2013-2014.

– I tu com ho saps això?

– Ah! Estimat Curtis, jo també he investigat. I Això torna a fer pudor …A sofre! Ja has llegit bé la LOMQE? Què li deuen dir a aquesta cambrera? És molt alta.

To be continued …